PELUANG KERJAYA

Pemasaran Rangkaian 2.0

Ini adalah cara baru untuk melihat pemasaran rangkaian. Di pasaran hari ini, cara terbaik untuk menjangkau pelanggan adalah dengan bersemuka atau melalui media sosial dan Internet.

Pemasaran Rangkaian 2.0 adalah mengenai membina hubungan peribadi di Abad ke-21 dan menggunakan semua alat yang ditawarkan dalam era digital ini. Ini adalah kebenaran yang kita suka bekerja dengan orang-orang yang kita sukai dan percaya, dan hubungan yang membina tidak hanya baik untuk jiwa, malah untuk perniagaan. Bioxyne International percaya untuk memberi ganjaran kepada Rakan Niaga Bebas kami yang berhubung dengan rakan-rakan dan kenalan mereka tentang produk kami, dan kami berbangga dapat menawarkan pelan pampasan yang lumayan dan mudah difahami serta diikuti dan sesuai dengan gaya hidup sibuk anda .

Untuk Bioxyne International adalah penting bagi kami untuk memastikan perniagaan mudah dan senang difahami, jadi pelan pampasan kami berdasarkan beberapa langkah mudah yang akan memberi ganjaran kepada anda untuk usaha anda, semasa anda membina perniagaan anda sendiri.

Mudah dimulakan

Langkah 1

Cari tiga pelanggan yang hanya ingin membeli produk kami - Jualan runcit

Langkah 2

Cari tiga orang yang akan menjadi
Independent Business Partners (IBPs)

Langkah 3

Bantu 3 Independent Business Partners (IBP) anda mencari pelanggan dan IBP mereka

Cara untuk menjana pendapatan: