BK18™ PLUS


BK18™ Plus adalah pengganti sarapan berasaskan tenusu yang mengandungi probiotik untuk meningkatkan daya tahan tubuh serta pelbagai vitamin utama yang sesuai untuk seisi keluarga. Asas tenusu produk ini berasal dari Waikato New Zealand, rantau tenusu yang terkenal di dunia.


Apa yang ada di BK18™ Plus yang menjadikannya begitu unik?

Jenama lain biasanya mencampurkan beberapa bahan-bahan di peringkat sub-optimum, hanya untuk mereka membuat tuntutan label; Tidak seperti jenama lain, BK18™ hanya mencampurkan bahan-bahan yang diperlu sahaja pada tahap terapeutik.

BK18™ telah dirumuskan secara saintifik di New Zealand, dengan kerjasama New Zealand Nutritional Research Institute yang terletak bersebelahan dengan Massey University * di Palmerston North, New Zealand.

* Universiti Massey merupakan University berperingat tinggi New Zealand dalam nutrisi pemakanan sains dan teknologi.


Siapa yang patut mengambil BK18™ Plus

• Mereka yang jarang mengambil sarapan pagi.
• Mereka yang mempunyai tahap tenaga rendah yang kronik atau letih.
• Mereka yang terdedah kepada selsema atau simptom seperti selsema. .
• Mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti berat badan berlebihan, kencing manis atau masalah jantung.
• Mereka yang menjalani kehidupan yang tertekan dan tidak mampu cuti kerja dari penyakit.
• BK18™ Plus sesuai untuk seisi keluarga - setiap hari!


Kandungan

Serbuk Susu Skim, Detrose, Whey Protein Pekat, Perisa Semulajadi, Lactobacillus Acidophilus, Asid Folik, Vitamin K, Vitamin B12, Vitamin D. Mengandungi Produk Susu. Mengandungi Vitamin K. Dibuat daripada peralatan yang memproses soya dan gandum.


CARA PENGGUNAAN

Tambah 18g (2 sudu) kedalam 150ml air sejuk, susu rendah lemak atau jus buah-buahan dan campurkan dalam pengisar atau shaker (goncang selama sekurang-kurangnya 30 saat).