Bioxyne Rejuvenating Skincare Essence


Ciri-ciri Bioxyne Rejuvenating Skincare Essence:
Asid Hialuronik berasaskan gel yang digabung dengan
• sejenis Ekstrak Sel Stem Epal
Bee Venom
Harakeke Flax Gel

Satu kombinasi semulajadi yang hebat untuk mencegah dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.

Bioxyne Rejuvenating Skincare Essence menggunakan sifat-sifat anti penuaan seperti Bee Venom, Asid Hialuronik, Kolagen Peptida, Ekstrak Sel Stem, Harakeke Flaks Gel dan tambahan pelbagai bahan-bahan lain untuk memberi sokongan kepada kulit anda.

Serum anti-penuaan untuk mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Kombinasi unik bahan-bahan semulajadi New Zealand termasuk Ekstrak Sel Stem Epal dan Bee Venom.

Ekstrak Sel Stem Epal

Penuaan disebabkan oleh pengurangan kuantiti sel-sel stem dewasa yang dihasilkan pada kulit. Ini mengakibatkan kedutan tampil pada kulit. Ekstrak Sel Stem Epal membantu mengaktifkan, membaikpulih, memulih dan memanjangkan jangka hayat sel stem kulit untuk melambatkan proses penuaan.

Bee Venom

Bee Venom mempunyai sifat anti-radang dan anti-penuaan. Melittin dalam Bee Venom merangsang pengeluaran kolagen dan elastik yang membantu kulit untuk kekal tegang dan anjal. Bee Venom juga berpotensi untuk memperbaiki kedut pada muka dengan mengurangkan kawasan kedutan dan kedalaman.

Asid Hialuronik

Asid Hialuronik (AH) menyumbang 50% daripada jumlah AH badan. Kesan daripada pendedahan berulangan pada sinaran UV, penuaan pramatang kulit di mana kulit kehilangan AH yang bertanggungjawab untuk mengikat dan mengekalkan molekul air, justeru mengakibatkan kulit kehilangan kelembapannya. HA dalam Bioxyne Rejuvenating Skincare Essence membantu mengatasi penuaan kulit wajah.

Kolagen

Kolagen adalah protein yang paling banyak pada manusia. Ia mengekalkan kulit yang kuat, tegang dan anjal. Kolagen dalam Bioxyne Rejuvenating Skincare Essence menyediakan suplemen kolagen untuk mencegah kedutan yang menyebabkan penuaan.

Betaina

Pelembap semulajadi dan membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit. Ia membolehkan kulit menghidrat semula dengan cepat dan secara semulajadi serta melegakan dan melindungi kulit yang radang.

Ekstrak Phormium Tenax (Harakeke)

Satu ekstrak antibakteria dan anti-radang yang semulajadi dengan ciri-ciri pembaikan kulit dan meningkatkan kelembapan serta keupayaan untuk melembutkan kulit dan menggalakkan penyembuhan.

KANDUNGAN

Akua (Air), Gliserin, Ekstrak Buah Cucumber Sativus (Timun), Betaina, Kultur Sel Buah Malus Domestica (Epal Stem Sel),Gam Xantan, Lesitin, Phenoxyethanol, Asid Hialuronik,Ekstrak Phormium Tenax (Harakeke), Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Natrium Hidroksida, Kolagen, Carbomer, Emas 24 Karat, Bee Venom.

CARA PENGGUNAAN

Sapukan dua kali sehari ke kulit yang bersih dan kering, urut perlahan-lahan di bawah bahagian mata, tetapi elakkan sapu secara langsung pada mata. Boleh digunakan sebagai krim asas produk penjagaan kulit anda, tunggu sehingga asasnya kering sebelum menyapu krim pelembab. Sesuai untuk semua jenis kulit, sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi.