Allura Botanical Beverage Mixed Soy Protein and Apple Fiber


Allura merupakan minuman body and beauty shake yang direka khas untuk wanita. Allura adalah suplemen makanan berprotein tinggi dan rendah karbohidrat yang membantu untuk memperbaiki penampilan dengan menggalakkan pengurusan berat badan serta memulihkan seri wajah dan penghidratan kulit.

Empat hidangan sehari akan menyediakan:
- 41g protein penting.
- Dos Ekstrak Kolagen Marin yang berkesan.
- 160mg Vitamin C.
- 10g Serat Epal.


Allura ADALAH UNIK !

Dirumus khas dengan bahan-bahan yang terbukti dan berkesan untuk menghasilkan keputusan yang diingini dalam pengurusan berat badan untuk wanita.


PENGASINGAN PROTEIN SOYA

Pengasingan protein soya kebanyakannya terdiri daripada protein dan mengandungi kesemua asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh, yang sepatutnya diperolehi daripada diet. Ia menyediakan protein untuk membina dan membaiki tisu badan, mengekalkan struktur badan, kekuatan serta keanjalan. Enzim merupakan protein yang membantu tindak balas biokimia sel dan fungsi tubuh.


EKSTRAK KOLAGEN MARIN

Allura mengandungi kolagen dan peptida elastin yang tulen. Peptida dengan berat molekul yang rendah ini telah terbukti secara klinikal dapat larut dalam air, mudah dihadam dan tinggi bioaktif. Kolagen dan elastin peptida dengan ketaranya meningkatkan penampilan keseluruhan kulit dari segi ketebalan kulit, ketegangan kulit, keanjalan dan mengurangkan kedutan. Hasilnya, kulit yang lembut serta tampak muda.

VITAMIN C

Vitamin C adalah nutrien pemakanan penting untuk pelbagai fungsi biologi. Ia diperlukan untuk merangsang sintesis kolagen. Ia bertindak sebagai antioksidan yang kuat terhadap radikal bebas yang merosakkan sel-sel badan. Vitamin C juga membantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, saluran darah, tulang dan tulang rawan. Pengambilan Vitamin C yang mencukupi boleh membantu meningkatkan metabolisme badan di mana ia dapat mengurangkan berat badan, lemak serta lemak pada bahagian abdomen.

SERAT EPAL

Serat epal dalam Allura memberi rasa kenyang (kekenyangan). Pengambilan serabut diet yang mencukupi boleh membantu rasa kenyang atau kawalan kekenyangan dalam pengurusan berat badan. Pengambilan serat makanan yang mencukupi mempunyai potensi untuk mengurangkan risiko beberapa penyakit seperti sembelit, obesiti, batu karang, kencing manis. Peningkatan pengambilan serat juga dikaitkan dengan tekanan darah yang lebih rendah, penurunan dalam tahap kolesterol serum serta fungsi imun melalui kesihatan usus bertambah baik.

FAEDAH LAIN UNTUK ALLURA

Rendah lemak – Terutamanya lemak tepu yang rendah untuk jantung yang lebih sihat.

Mengurangkan kolesterol – Pengambilan protein soya secara kerap boleh membantu memperbaiki paras kolesterol wanita.

Menyokong usus yang sihat – Serat epal mengawal sistem penghadaman sekali gus menyokong usus yang sihat.

Ciri-ciri anti-penuaan – Dos kolagen marin yang efektif telah dikaji secara klinikal untuk anti-penuaan, penghidratan dan mengurangkan kedutan.

Mengurangkan pengambilan kalori tambahan dari snek – Kandungan protein dan serat yang tinggi dalam Allura memberikan kekeyangan (rasa kenyang) serta mengurangkan pengambilan makanan tambahan.

KANDUNGAN

Pengasingan Protein Soya, Ekstrak Kolagen Marin, Serat Epal, Vitamin C, Perasa Semulajadi, Pemanis Semulajadi, Perasa Krim Vanilla.

CARA PENGGUNAAN

  • Tambah 15 gram (3 sudu) ke 150 ml air sejuk, atau susu rendah lemak dan campurkan ke dalam pengisar atau shaker (goncang selama sekurang-kurangnya 30 saat).
  • Minum empat hidangan sehari.

INFORMASI NUTRISI*

PURATA KUANTITI Setiap 100 (G) Setiap 15 (G)
Tenaga (kJ) 1402.2kJ 210.3kJ
Protein 68.3g 10.2g
Jumlah Lemak 0.7g 0.1g
Karbohidrat 21.3g 3.2g
- Gula 5.7g 0.9g
- Serat 17.7g 2.7g
Natrium 698.9mg 104.8mg
Vitamin C 270mg 40.50mg

*Ini adalah nilai purata sahaja dan berdasarkan komposisi khas kandungan.

TIDAK SESUAI UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK BAWAH 4 TAHUN.
KANDUNGAN MENGANDUNGI SOYA DAN MAKANAN LAUT